تاری دید پس از عمل لیزیک
عمل جراحی لیزیک یکی از انواع روش های برطرف کردن عیوب انکساری چشم است که توسط ابزار مختلفی بر روی چشم های بیمار انجام می شود. این عمل جراحی در افراد مختلف دارای دوران نقاهت متفاوتی می باشد به همین خاطر بیماران باید برای سنجش بینایی بعد از لیزیک به پزشک مراجعه کنند.
تاری دید بعد از عمل لیزیک
عمل جراحی لیزیک یکی از روش های برطرف کردن عیوب انکساری چشم است. این روش با برداشتن لایه سطحی چشم به درمان بیماری می پردازد. عمل لیزیک نیز دارای دوران نقاهت خود می باشد و افراد باید تا مدت ها برای سنجش بینایی بعد از لیزیک به پزشک مراجعه کنند. ما نیز در این مقاله سعی داریم به بررسی مشکلات و عوارض احتمالی بعد از انجام این عمل جراحی بپردازیم.
عموما عمل لیزیک نسبت به دیگر روش های جراحی دارای عوارض کمتری برای بیماران می باشد. اما باز هم برخی از افراد به خصوص افرادی که دارای سنی بالاتر می باشند از مشکلات بعد از عمل گلایه می کنند.
دلایل لازم بودن سنجش بینایی بعد از لیزیک
این نوع عمل جراحی در بسیاری از افراد خیلی زود بهبود می یابد و اصلاح دید افراد بهتر می شود. در این میان برخی از افراد باید صبر و حوصله بیشتری داشته باشند. زیرا ممکن است اصلاح کامل دید آنها تا مدت ها حدود سه تا شش یا هفت ماه طول بکشد.
یکی از مواردی که سبب می شود بیمار به سنجش بینایی بعد از لیزیک نیاز داشته باشد، تاری دید آنها است. شرایط بعد از این عمل جراحی با توجه به عواملی مانند سن و سال بیمار، وضعیت بیماری و ... در افراد مختلف است و ممکن است افراد دارای دوران بهبودی متفاوتی باشند.
برخی از افراد بعد از این نوع جراحی تا مدت ها اجسام را در هاله ای از تار می بینند. به طوری که انگار اجسام را از پشت شیشه های مات مشاهده می کنند.
قابل ذکر است که برخی اوقات وجود برخی از بیماری های دیگر مانند بیماری های عصبی نیز می توانند بر عصب بینایی تاثیر بگذارند و حتی بعد از عمل لیزیک روند بهبودی را مختل کنند و سبب تاری دید افراد شوند.
یکی دیگر از بیماری های تاثیر گذار نیز بیماری ام اس می باشد که پزشکان در زمان سنجش بینایی بعد از لیزیک باید دقت بیشتری روی آن داشته باشند.
احتمال ایجاد مشکلات دیگر بعد از انجام عمل لیزیک
دلایل دیگری نیز برای انجام سنجش بینایی بعد از لیزیک وجود دارد. برخی از بیمارانی که وضعیت عیوب انکساری چشم آنها زیاد بوده است، نیز ممکن است بعد از انجام این عمل دارای شرایط خاصی باشند و دوران بهبودی و تاری دید آنها بیشتر طول بکشد.
این افراد علاوه بر تاری دید، تا مدت ها در شب، افزایش خیرگی دارند و نمی توانند به راحتی به مطالعه و تماشای تلویزیون بپردازند.
همچنین بیمارانی که قبل از عمل لیزیک نیز دچار خشکی چشم بوده اند، ممکن است بعد از انجام آن نیز دارای خشکی چشم بیشتری شوند. به همین دلیل نیاز به سنجش بینایی بعد از لیزیک دارند، اما گفتنی است که این افراد نباید نگران باشند چون این مشکل نیز با گذشت زمان بهبود می یابد.
کلام آخر
تاری دید یکی از مشکلاتی است که ممکن است با استفاده از هر روش جراحی چشم، برای بیماران به وجود بیاید. حالا این مشکل می تواند در یکی از روش های جراحی بیشتر باشد و در یکی کمتر.
با این حال عمل لیزیک یکی از روش هایی است که تاری دید و دیگر عوارض احتمالی بعد از عمل در آن کمتر می باشد. اما با این وجود بیماران نباید به راحتی از این موضوع بگذرند و باید در زمان های تعیین شده توسط پزشک برای سنجش بینایی بعد از لیزیک به او مراجعه کنند.